Mormor & morfar på besök

När du känner dig ledsen och låg:

Kom ihåg att någonstans på jorden står en idiot och drar i en dörr som det står “tryck” på.

Unknown

Nu var det några dagar sedan jag skrev här inne. Det är för att jag varit sjuk igen, och trött, och sånt är ju inte roligt att skriva eller läsa om. Men nu börjar jag sakta men säkert återhämta mig. Idag fick jag dessutom sovmorgonen till klockan 10, känner mig som en ny människa. Mamma och Mikael som landade i Spanien i måndagskväll tog barnen till skolan imorse.

Jag har inte hunnit köra mycket bil i Spanien då Filip har den på vardagarna till jobbet. Så jag tog tillfället att hämta föräldrarna på flygplatsen i Malaga i måndags. Det gick bra och att jag denna sommaren har kört bil genom Europa har gjort att jag känner mig säkrare bakom ratten. Fortfarande synd om andra förare för att jag är ingen höjdare på att köra men jag är lugn och alltid försiktig, jag tar inga risker och kör hellre i cirklar tio gånger än att jag ger mig på en fuling. Jag som avskyr att vara sen tycker ändå sällan att jag har skäl till att ha för bråttom i trafiken. Jag kör ju inget utryckningsfordon. Och jag har enorm respekt för hastighet och alla trafikregler. Om jag skulle begå misstag är jag nästan beredd att stanna vid vägkanten, klippa mitt körkort på mitten och promenera hem igen. Allra helst med en tratt på huvudet för att visa att jag verkligen skäms.

Nåja, tisdag, första heldagen med våra första besökare här. Filip och Mikael jobbade under dagen, jag jobbade några timmar medan jag satt och samtalade med mamma på vår balkong. För lunchpaus tog vi en promenad upp till torget. Vi hittade ett mysigt matställe med förvånansvärt god mat. Vi hade himla fin stund och promenad.

Jag åt en laxtartar som, med handen på hjärtat, kan vara bland det godaste jag någonsin ätit. Det kan vara så att jag hade valt denna rätt som den enda att äta varje dag resten av livet, om jag nu var tvungen att välja.

Se så söta mina turister är, haha.

Jag kan inte se mig mätt på alla vyer. Jag är så totalt såld på San Pedro. Störtkär. Jag älskar, älskar, älskar att bo här.

När vi kom tillbaka till lägenheten gick mamma och jag till poolen. Jag tog mitt allra första dopp i poolen sen vi flyttade in. Jättekonstigt att det dröjt så länge med tanke på att jag önskar jag kunde leva i vatten. Men, man kan ju inte bada när man är sjuk.

När vi hämtade barnen gick vi ner till havet för att äta glass. Barnen trodde de valde en isglass var, ut kom varsin påse med FEM mini-isglassar i. Det kan vara drömmen.

Laddade för middag? Vi åt ute på en av restaurangerna i vårt kvarter.

Idag åkte Filip på jobb till Madrid så vi ska passa på att använda bilen och se oss om lite. Det är riktigt varmt idag, yay!

Adios, så länge.

Published by sandramro

From Sweden - Malta - Sweden - Spain. Final destination for a long time is hopefully Spain. Följ vårt äventyr med flytt och vardagsliv i Marbella, Spanien.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: