Belgium, wow cow

Människan är det enda djur som har tråkigt.

Erich fromm

Från rallyturer på Autobahn i Tyskland in på slitna, krokiga och charmiga vägar i Belgien, kossornas land säger vi fyra. Det är kossor överallt! I allafall där vi körde igenom. De stod och betade överallt i godan ro omringade av häpnadsväckande grönska. Det stod till och med låtsaskossor i en rondell (bildbevis nedan.) Vyerna var jättevackra. Kullar, rustika byggnader och planterade blommor (på framsidan av husen!) i varje hörn. Det kändes som att husväggarna bar på hemligheter, ljusa som mörka. Där står de och bara iakttar alla händelser som far förbi år efter år. Det går inte riktigt att fota genom en körande bil, men någonstans tror jag att detta minnet kommer finnas kvar hos mig länge.

Väl framme på hotellet var det riktigt skönt att sträcka på benen. Vi bar till och med packningen upp för trapporna istället för hiss (bara en våning, men tungt var det). Bara för att känna kroppen vakna till liv.

Efter att vi tjingat sängar på rummet tog vi oss till restaurangen. Även om allt är trevligt, ja, maten var det inte direkt fel på, jag hade bara hoppats på lite mer. Men lika glada och mätta blev vi för det.

Dags att gå igenom hur långt vi kört och vilket land vi befinner oss i just nu.

When in Belgium..

Vår utsikt från hotellet, en del av Neufchâteau by night. Vi är fyra nattugglor men igår försökte vi somna tidigt för att ha gott om energi för att gå all-in-Disney i dagarna. Alba har tagit på sig sin klänning och är redo för att träffa Peter Pan. Wille som kanske kommer minnas lite mer från resan verkar inte veta vad som väntar. Tänk att få se hans reaktion när han ser sig om i parken.

God morgon!

När jag ser precis hur ljuset faller och bakgrunden är perfekt. Jag kan nästan få för mig att rycka upp familjer och andra främlingar för att fota och förklara drömläget. Istället tvingar jag hela familjen att antingen vara med på bild eller fota. I detta fall fick jag själv fastna på bild med bönan som dessutom gav mig en puss!

Vi har precis kört in i Frankrike, vid 13-tiden tror jag att vi är dom där svenska turisterna som försöker navigera rätt men kör fyra varv runt samma kvarter.

Adios, så länge!

Published by sandramro

From Sweden - Malta - Sweden - Spain. Final destination for a long time is hopefully Spain. Följ vårt äventyr med flytt och vardagsliv i Marbella, Spanien.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: